Skriven av

Webbaserad, sjukpensionerad 70-talist från Norrköping. Kämpat med och mot Försäkringskassa och Arbetsförmedling och för ett rättvisare samhälle där individvärde inte är lika med prestation.

2 kommentarer

  1. Solrosuppropet hade manifestation idag | Henrik Lund

    […] Solrosuppropet hade idag en manifestation mot utförsäkringarna och arbetsmarknadspolitiken och speciellt fas 3. Platsen var Norrköpings city där flanerande konsumenter kunde lyssna till både tal och musik. Manifestationen arrangerades av enskilda samt SALO, Verdandi, och Nätverket Gemensam Välfärd samt föreningen som ligger bakom hemsidan solrosuppropet.se. […]

  2. Avskaffa Fas 3 | Lenas blogg
    Avskaffa Fas 3 | Lenas blogg at |

    […] Solrosuppropet hade igår bjudit in till en manifestation mot utförsäkringarna och arbetsmarknadspolitiken och speciellt fas 3. Mellan varuhusen Domino och Linden i Norrköpings city kunde flanderande konsumenter lyssna till både tal och musik. Manifestationen arrangerades av enskilda samt SALO, Verdandi, och Nätverket Gemensam Välfärd samt föreningen som ligger bakom hemsidan solrosuppropet.se. […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.