Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Försäkringskassans mörkertal | Henrik Lund

  […] Solrosuppropet.se ställer vi frågan varför Försäkringskassan inte vill lämna ut kompletterande siffror gällande […]

 2. A J
  A J at | | Reply

  Hur kommer det sig att varken arbetsförmedlingen eller fkassan och facket skriver ut hur många som kommer utanför ramarna och då men jag inte sjukskrivna utan alla de som kommer in till socialtjänsten som socialfall?

  Är själv arbetsskadad via sista företaget där jag blev totalt rättslös och sjukskriven från 2006-2008 och arbetslös därefter då man inte kunde lösa min värk (lättast då är att skicka ut en till arbetsförmedlingen) sedan 2011 juni månad lever jag på socialens fattighjälp, vissa förstår inte vad det handlar om men med den inkomst jag hade då var 300 000 kr och idag 42 000 kr per år.
  Detta sker på 2000 talet och jag måste säga att Sverige är numera en BananRepublik där en arbetare har ingen rätt i samhället.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.