Artikelförfattare

En kommentar

  1. - Solrosuppropet.se - Efterlysning av modeller till kalendern Vanligt Folk 2014

    […] Avsikten med kalendern är att visa upp oss som det vanliga folk vi är, vem som helst kan när som helst bli sjuk eller arbetslös. Regeringen tjatar fortfarande om hur de sett till att vanligt folk fått mer pengar i plånboken. Något som är mycket provocerande då vi vet att bland de vi arbetar för finns många av de fattigaste 10 procenten av befolkningen, de som fått lägre inkomst sen 2006. Kalendern säljer vi fr.o.m. november för att få in pengar till föreningen så vi kan fortsätta debattera trygghetsförsäkringarna m.m. Partiledare, ministrar och andra som har makt över beslut som rör Solrosuppropets intressegrupper får också varsitt ex för att uppmärksammas på våra frågor. Varje månad publiceras också den aktuella månadsbilden här på hemsidan tillsammans med en text. Här miss Juni. […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.