Artikelförfattare

Lisbeth Lippe Forsberg

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen.Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov.Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Eva Isacsson
    Eva Isacsson at | | Reply

    Lämnar gärna kommentar privat. Hör av Er!

  2. Försäkringskassan nekar sjukersättning trots läkarintyg - jmm.nu

    […] till Förvaltningsrätten. Själva överklagan skickas dock till Försäkringskassan. På sajten Solrosupproret finns mer detaljer och hjälp hur man gör när man överklagar. Att fråga andra som har varit i […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera