Skriven av

Ibland händer det att vi tar in en gästbloggare och ibland händer det också att författaren vill vara anonym. Det kan finnas flera orsaker till men vi i Solrosuppropet.se styrelse vet alla vem det är.

5 kommentarer

 1. Free and thinking » Centern har ihop det med Ku Klux Klan… - IDG.se - Störst på it-nyheter

  […] Reinfeldt vilket man nog allt får betrakta som något bra med tanke på vad denna regering har gjort mot så många människor och vilken människosyn man helt uppenbart har när det gäller dessa […]

 2. Josie... med skinn på näsan
  Josie... med skinn på näsan at | | Reply

  Minns när jag, med vårdutbildning och flerårig erfarenhet, sökte ett jobb där man skulle förbättra och utveckla vården med ett logistiskt tankesätt. Som utbildad inom det området med, kände jag att jag skulle kunna göra nytta. Erfarenhet och utbildning från båda världar liksom.

  Men si, så var det inte. När jag tog kontakt med ansvarig chef fick jag reda på att vårdbakgrund var en NACKdel i sammanhanget. Så mycket som möjligt industriell bakgrund var det man sökte (trots att annonsen hade sagt något annat).

  Så ja, det blev en ingenjör med noll vårdbakgrund som fick jobbet (råkade vara en ytligt bekant). Personen i fråga trivs med tjänsten, men undrar fortfarande hur man medvetet från arbetsledningens sida försöker få unika människor (såväl personal som patienter) att bli någon form av standardiserade moduler att passa in i ett minst sagt fyrkantigt system…

  Så, kan bara hålla med om att man behöver göra en omstart. Men inser ledande individer inom landstingen det? Jag undrar…

 3. Skammen | Sven Tycker
  Skammen | Sven Tycker at |

  […] intelligent yttrande som dock vida överskrider Fredrik Reinfeldts fattningsförmåga. Läs på Solrosupproret. I själva verket är det så att sjukskrivningarna har sjunkit sedan 2004 och fram till 2010. […]

 4. Sven Ohlsson
  Sven Ohlsson at | | Reply

  Som gammal Försäkringskasseanställd är det inte alltid trevligt i dag.
  http://sventycker.wordpress.com/2014/09/06/skammen/

 5. En ny vecka – ett nytt liv! | En mångsidig historia -

  […] Den havererade sjukförsäkringspolitiken […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.