Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

3 kommentarer

 1. Lotta
  Lotta at | | Reply

  Detta låter mycket glädjande och lovande. Hoppas Nu att det verkligen blir så.

  Sen menar jag inte alls att vara besserwissrig på något sätt med att påpeka att det är Ulf Kristofferson som skriver TV4-valbloggen, alltså inte Ulf Kristersson som var den nu avgående socialministern. Hoppas ingen tar illa upp med detta påpekande. Inte alls menat att tillrättavisa på något snorkigt sätt.

 2. Annika
  Annika at | | Reply

  När det gått en tid efter att tidsgränsen är borttagen kommer den att finnas att läsas om i framtidens historieskrivning. Många kommer att komma att titta tillbaka på dessa åtta år och undra: “Hur tänkte dom?”
  Låt minnet av det som hänt inte raderas ut. Det är ett monument av mänsklig dumhet när den “är som bäst”. Vilken diet och vilket leverne gynnar de tankar som lett fram till beslutet? Led de av undernäring eller var det lokal syrebrist? Hade de förstoppning och läckage mellan tarm och blodbanor? Hur kunde de använda begreppet rehabilitering i samband med den tilltagande inkompetensen i besluten?

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.