Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Bo Ekman
    Bo Ekman at | | Reply

    Jag har levt med Fk:s totala inkompetens som en laglös i över tio år. Tio år som jag behövt för att bota mitt utmattningssyndrom. Dom borde satsa på kvalite både vad det gäller kunskap och förmågan att känna empati. Därför googlade jag fram dessa tjänster för att se vad som krävs för att möta svårt utsatta människor och vad Fk erbjöd de potentiella handläggarna… Det krävs ingen formell utbildning. Det krävs ingen erfarenhet. Det krävs ingen empati. Det krävs ingen kunskap om lagar och myndighetsutövning….det har jag fattat länge…. Däremot är det bra om man har viss utbildning…men inget krav. Vad lockar man med då…..kanske ett intressant jobb där man kan göra skillnad för utsatta sjuka människor ????? NEJ man framhåller möjligheten att göra karriär och bli chef. FK anlitar inte ens det allmänna försäkringsskyddet, som vi är hänvisade till. Erbjuder istället föräldralön….oklart om det gällde Sjukförsäkringen. Dessutom så får alla anställda egentid för förebyggande hälsovård. Personligen tycker jag att detta är så sjukt att jag har svårt att förstå att det är sant..

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.