Skriven av

En kommentar

  1. C.G
    C.G at | | Reply

    Såg detta program på tv igår. Det handlade om en båtplats och rättssäkerheten påtalades flera gånger. I mitt fall handlade det om min försörjning
    ( sjukersättning ) när mitt ärendet kom till Förvaltningsdomstol var det jag mot två jurister från Försäkringskassans processjuridiska, behöver jag tala om att jag förlora ? Jag nekades senare prövningstillstånd. Hur rättssäkert kan det vara att en sjuk människa ska försöka försvara sin rätt mot högt utbildade jurister. Jag tycker att har inte jag rätt till ombud så borde det i alla fall vara handläggaren i ärendet som kommer till förhandling. Hoppas Annika Strandhäll såg programmet och tar detta med rätten till ombud till sig i sjukförsäkringsärende.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article21350192.ab

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.