Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. Torbjörn
  Torbjörn at | | Reply

  Fast nu är det väl inte personerna som Ullenhag och Kristersson kallar “gökungar” utan KOSTNADERNA.

  Det vill säga att kostnaderna för sjukskrivningar och flyktingmottagande kommer att bli större än vad regeringen anslagit i budgeten. Av nödvändighet kommer dessa poster att växa då peta bort annat som regeringen har budgeterat.

  Med reservation för att Ullenhag och Kristersson kan ha uttryckt sig nedlåtande om utsatta grupper som jag inte hittat, så tycks ni ha tolkat vad de säger lite för personligt.. Det är ett uttryck som gäller budgetkalkyler och beräknade kostnader. Inget annat. Det använder de för flera budgetposter som man anser inte är rättvisande (de kommer att bli större än angivet) och inte specifikt om de grupper ni representerar.

  Källor
  http://www.tv4.se/nyheterna/klipp/erik-ullenhag-fp-g%C3%B6kungar-i-regeringens-budget-3203643

  https://www.youtube.com/watch?v=slSsZ_ECayI

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.