Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Elaine
    Elaine at | | Reply

    Går mot 2:a utförsäkringen. 21 dec är dagarna slut. Kronisk progressiv sjukdom och Fibro. Adhd och kronisk depression. Rullstol. Permobil. Ensamstående mamma till smått. 38 år. Kul jul och fattigt nytt år.

  2. jenny alling
    jenny alling at | | Reply

    Blir utförsäkrad enl dagens regler mitten på feb 2016. Kronisk värk fibromyalgi adhd o posttraumatisk stresssyndrom som nu ska behandlas aggressivt m kbt på vuxenpsyk, även adhd-skola (typ). Hoppas detta betyder att kommande år m de nya sjreglerna, att jag beviljas ytterligare sjuksskrivning .. Mkt orolig småbarnsmorsa som är sjuk, arblös o fått läkarutlåtande om att min kropp inte får forts plågas som tidigare genom mitt arb i vården. Pga sjskriv hamnat i ek trubbel får inga lån hos bank el csn för omskolning.. Vad gör man ?

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.