Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

5 kommentarer

 1. Susanne Berg
  Susanne Berg at | | Reply

  Tack för solidariteten. Du är inne på rätt spår.
  Kostnaderna ökar pga många saker. När det gäller orsaker till att assistansersättningens genomsnittliga timmar ökar finns det ytterligare en orsak värd att nåmna. Rättsutvecklingen har gjort det allt svårare att få assistansersättning via FK. De omprövningar som sker vartannat år gör att även de som haft assistansersättning via FK i decennier plötsligt förlorar den. De som ramlar ur är ofta de med mindre antal timmar. Och därmed blir naturligtvis genomsnittet högre för de andra.
  Det liknar den hetsjakt ni måste leva under konstant. Jag ser hur det brittiska systemet manglar sönder människor och fasar för ett vi närmar oss det. Ni gör ett fantastiskt jobb och tack igen för solidariteten.

 2. Ingemar Wahlström
  Ingemar Wahlström at | | Reply

  Om du läser min blogg på vk.se, bloggen heter “ingos äventyr” ser du att jag är inne på ett liknande resonemang.

 3. Lina
  Lina at | | Reply

  Expressen skriver om ämnet. Det är en märklig analys av situationen och det är synd om felaktig fakta sprids.

  http://www.expressen.se/ledare/sjukministern-har-tappat-kontrollen/

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.