Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

3 kommentarer

 1. Peter Hellman / UtvecklingsAkuten
  Peter Hellman / UtvecklingsAkuten at | | Reply

  Med de uppsatta “reglerna”, så – PASS!

 2. Gunilla Johnson
  Gunilla Johnson at | | Reply

  Hej, den filmen är ett hån mot oss sjuka, självklart att vi vill arbeta om vi är friska, men är man sjuk och har smärtor har vi annat att tänka på en att arbeta, fy på er försäkringskassan att trampa på människor som redan ligger,

 3. Anna
  Anna at | | Reply

  Förjävligt man har jobbat och slitit i hela sitt liv för detta jävla landet. Nu är jag sjuk och klarar knappt min vardag och då godkänns inte läkarintyg ett och blir snart vräkt. Tack Sverige bra gjort. Borde kanske varit en knarkare då hade jag kanske fått hjälp. Skitlång och skitregering.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.