Artikelförfattare

Ibland tar vi in gästbloggare på Solrosuppropet.se och då syns författaren som just "Gästbloggare" i inläggen. Givetvis skrivs inläggen under med korrekt författarnamn och kanske en liten presentation.

4 kommentarer

 1. Elisabeth Söderlind
  Elisabeth Söderlind at | | Reply

  Har det inte också att göra med att personalstyrkan krympts
  till det minimala?

 2. Annkie Fridström
  Annkie Fridström at | | Reply

  Så väl och brännande sant skrivet och så maktlös man känner sig inför detta moderna “Babels torn” .

 3. Linda Åberg Luthman
  Linda Åberg Luthman at | | Reply

  Det verkar som att kriget mot arbetslösa och sjuka, också nu omfattar de som är anställda men jobbar på golvet, ger service och bränner sig i båda ändar. Lindar inte in detta för det ska sägas att en form kannibalism sprider sig i samhällslagren. De som kan kliver över de som inte kan. En utsortering i samhället pågår inför våra ögon, i klart dagsljus dessutom.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.