Artikelförfattare

Ibland tar vi in gästbloggare på Solrosuppropet.se och då syns författaren som just "Gästbloggare" i inläggen. Givetvis skrivs inläggen under med korrekt författarnamn och kanske en liten presentation.

En kommentar

 1. Oskar
  Oskar at | | Reply

  Det här är inget annat än ytterligare en omgång moderatpropaganda. Media och “allmänheten” nappar såklart direkt. Det enda riktigt stora fusket som begås är det när man avslår alla ansökningar om sjukpenning, aktivitetsersättning, sjukersättning m.m.

  Varför gör de aldrig en utredning om varför tusentals svårt sjuka och handikappade får avslag av Försäkringskassan hela tiden trots att det ibland gäller liv eller död? Eller när FK begärde att en svårt muskelsjuk individ skulle utföra sjukgymnastik trots livsfara konstaterad av specialister och en nästan total oförmåga att ens ta sig dit? Eller när de bad om ett “förväntat dödsdatum” på en cancersjuk individ för att denne skulle få ersättning den sista tiden i livet? Eller när de ville att en individ med så svåra smärtor att denne knappt orkade leva mer skulle jobba för att “man kan ju jobba fast man är sjuk men du kanske inte vill”, och denne också tog livet av sig? Det finns hur många fall som helst där tortyren denna myndighet bedriver är så vidrig att det låter som reportage från ett U-land. Moderaterna kallar FK för en “expertmyndighet”. Antar att det innebär att de är experter på att bedriva indirekt tortyr för att hålla oss fattiga och sjuka “underklassmänniskor” i schack.

  Jag vet själv hur det är att få avslag. Har fått det så många gånger i 8 års tid trots multipla sjukdomar och handikapp att jag tappat räkningen. Och blivit friskare har jag inte om ni tror det, tvärt om, eftersom jag aldrig fick eller får någon hjälp.

  Den så kallade “välfärden”, speciellt FK lämnar fler och fler indirekta tortyr- eller dödsoffer efter sig medan moderaterna kallar det “enskilda fall” och allmänheten (dvs. den rika delen av befolkningen) “överdrivna snyfthistorier” eller “lata soffliggares klagomål”.

  Mänskligheten verkar inte veta vad mänsklighet är. Eller kanske är det så att mänsklighet numera betyder egoism och ondska.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.