Skriven av

Efter en arbetsskada i ryggen lever jag med kronisk smärta. Idag är jag doktorand i genusvetenskap vid Stockholms universitet och arbetar med en avhandling om erfarenheter och erkännande av den kroniska sjukdomen endometrios. Jag tycker att det personliga är politiskt.

En kommentar

 1. martin oskarsson
  martin oskarsson at | | Reply

  ag tillhör de lägst ställda genom att vara krniskt sjuk och utförsäkrad av försäkringkassan. Jag delar detta öde med 86000 andra som tyvärr inte har någon glädje av regeringens beslut stt slopa tidsgränserna för sjukskrivning. En ros till personalen vid avd 197 Su Sahlgrenska i Göteborg som gav mig varm omvårdnad förra veckoslutet och effektiv smärtlindring mot min tarmvred. Ett ris till personalen vid akuten på samma sjukhus som igår och i söndags behandlade mig som något som katten släpat in och vägrade att ge varken omvärdnad eller smärtlindring med hänvisning till att jag varit där så många gånger. Jag mötte en kvinna i samma situation som mig som led av gallsten och ämneomsättningsrubbningar. Hon fick heller ingena värktabletter eller sprutor och var utförsäkrad sedan mångaår, således tvingad att leva på 3000 plus hyra i socialbidrag liksom undertecknad
  Öka vpårdens resurser så att personalen får tid att göra sitt jogg. Det krävs minst femtio miljarder eller 25 prrocent ökad resurser. Höj också beloppet i sjuk och eaktivitetsersättningarna till nittio procent. Idag är sjukersättningen cirka sextio och sjukpenningen åttio. I bankerna finns 125 mijlarders överskott varje år som kan skapa en human sjukvård. Förstatliga bankerna nu, det räcker med en bank de är likadana ändå. Då fär vi också billigare lån och lägre avgifter

  Martin oskarsson
  Sågatan 63
  41467 Göteborg
  0700380862

  PS Ni får gärna publicera hela mit namn, jag står för mina ordoch komma och göra ett reportage. Har just nu ständig lkramp. Hoppas ni publicerar detta det är mer angeläget än om Kjell Bergqvisyt stukat foten

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.