Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Miri Mari
  Miri Mari at | | Reply

  Hej, tack för att Solrosuppropet finns!

  Se gärna seminariet på SVT sänt 2017-11-23 (inspelat 2017-11-22) “Sjukförsäkringens utveckling och hur de utförsäkrade påverkas”. Socialförsäkringsutskottet (S) Fredrik Lund Sammeli menar bl a att det är för få som har sjukersättning idag, ca 7000 men borde vara 18 000. Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och förbundsjurist Kommunal deltar.

  Mycket intressant!

  Mvh
  Mari

 2. Tobias
  Tobias at | | Reply

  Jag sökte bostadstillägg på försäkringskassan, men, jag hade för hög inkomst??!

  När fattigpensionärer får höra det här från en myndighet som skall vara oberoende och opartisk, blir man chockad.

  Visst jag är inte ålderspensionär, men väl sjukpensionär. Fler i min bekantskapskrets har fått höra att man har för inkomst för att komma i fråga om denna ersättning.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.