Artikelförfattare

Lisbeth Lippe Forsberg

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. Miri Mari
  Miri Mari at | | Reply

  Hej, tack för att Solrosuppropet finns!

  Se gärna seminariet på SVT sänt 2017-11-23 (inspelat 2017-11-22) “Sjukförsäkringens utveckling och hur de utförsäkrade påverkas”. Socialförsäkringsutskottet (S) Fredrik Lund Sammeli menar bl a att det är för få som har sjukersättning idag, ca 7000 men borde vara 18 000. Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och förbundsjurist Kommunal deltar.

  Mycket intressant!

  Mvh
  Mari

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera