Artikelförfattare

Lisbeth Lippe Forsberg

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Miri Mari
  Miri Mari at | | Reply

  Tack för att Soluppropet finns, återigen!

  Det är skönt att det finns en oberoende granskningsmyndighet (ISF) som objektivt bevakar FK. Strandhäll kommer vinna på sin empati gentemot oss sjuka. Hon vill oss väl och tänker rätt, tillomed tar exempel från sig egen familj. Hon vinner långt i mina ögon.

  Vi avvaktar och ser hur hon vinner i riksdagen också. Håller tummarna för henne.

  Vill inte vara jättepolitisk men jag röstar på Solrosuppropet!

 2. martin oskarsson
  martin oskarsson at | | Reply

  Regeringen överväger att införa nya tidsgränser för sjukdomar och sju
  skrivning och hårdare kontroller. Detta är ett slag i ansiktet på alla oss som blivit utförsäkrade av handläggarna. Gränserna togs bort men gällde inte retroaktivt, så 86 000 är kvarvarande utförsäkrade. Jag vädjar till regeringen att dra tillbaka sitt förslag, i humanitetens intresse. Jag och många andra får leva på socialbidrag, 4000 plus hyra. Det räcker inte till alla räkningar. Vi utnttjar inte systemet eller kräver ersättning för att luras.
  Upphäv utförsäkringarna. Höj sjukpenningen till 90 procent och socialbidraget till tolv tretton tusen

  Martin oskarsson
  Såggatan 63
  41467 GBG
  0700380862

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera