Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

En kommentar

 1. Tobias
  Tobias at | | Reply

  Mycket snack från regeringen och deras gd. Men ingen verkstad.
  Beprövad taktik innan ett val. Bättre tiga och lägga detta i långbänk med orden; vi skall utreda detta.

  Men dom som trodde sig ha rättssäkerhet och rättstrygghet vet nu att ingen politiker(oavsett färg) håller vad den lovar till väljarna. Hur skall alla som betala sin sjukförsäkring lita på denna myndighet och dess gd?

  Någon måste ta ansvar för detta!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera