Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Ingegerd Bäcksholm
    Ingegerd Bäcksholm at | | Reply

    En plan för återgång i arbetet har varit arbetsgivarens ansvar och uppgift länge. Det är inget nytt. Problemen är många men det största är att läkares utlåtande inte gäller utan det är handlägfarna som avgör utan någon kompetens inom det medicinska området. Det är så rättsosäkert och den enskilde är i händerna på enskilda handläggare. Att dessa sedan belönas ekonomiskt utifrån antalet avslag de gör är en skandal utan dess like. Lägg ner FK det är en sjuk organisation !

  2. Del 3: Så ställer sig partierna i frågan om sjukförsäkringen

    […] Solrosuppropet skriver, i ett blogginlägg om deras dag i Almedalen, att: […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.