Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Marie
    Marie at | | Reply

    Nej det är inte borttaget. Em övergångsregering kan inte att med i regleringsbrevet. Vi har nu samma regering och socialförsäkrings minister Annika Strandhäll som har monterat ner hela sjukförsäkringen och LSS. Så nej måletden här regeringen har kvarstår.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.