Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

3 kommentarer

 1. Georg carlde
  Georg carlde at | | Reply

  Dags att försäkringen har tydliga vill,inte gummisnoddslagar.,som ingen vet hur de ska tolkas,
  Sen dröjsmålsränta införas,precis på samma sätt som i försäkringsavtalslagen kap 7 § 1
  Hälsar Georg Carlde
  Försäkringsjägare

 2. Jonni Koponen
  Jonni Koponen at | | Reply

  Ja där har man varit flera gånger. Bröt ryggen 2015 på fyra ställen. Var av 2 krossade. Och båda våra universitet sjukhus sa nej till op på grund av för stor förlamnings risk. Men efter 6 månader menad FK att jag var frisk. Så igen sjukpenning. ? och sen dröjde det till 2017-01-15 innan jag fick en op och sen sommaren 2015 har jag inte fått en krona på 18 månader så det är som dom lastar tärning om man ska få eller inte är nu stelopererat i 5 kotor få se vad dom säger nu när man ska ha förlängd sjukpenning. I slutet på februari för jag är inte arbetsförd än. Och jag hoppas jag blir bra igen. Är så mycket å skriva som jag inte orkar ta upp här men jävla massa är det Med vänlig hälsning, jonni

 3. Eva
  Eva at | | Reply

  Att försäkringskassan skulle ha prioriterat rättssäkerhet och enhetliga behandlingar runt om i landet? Tillåt mig att skratta (eller mer sannolikt, gråta).
  Som kroniskt sjuk verkar de mest vilja bli av med en, man är ju jobbig som inte kan bli frisk och någon inkomst att leva på verkar de inte tycka att jag förtjänar trots den misär min sjukdom innebär.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.