Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. MiriMari
  MiriMari at | | Reply

  Bra skrivet! Välskrivet också. Vi får inte glömma vem som var socialförsäkringsminister i Alliansregeringen som idag är moderate ledaren Ulf Kristersson.
  “Bara att överklaga” går som ett mantra genom Försäkringskassan för att de vet att vanligtvis orkar man inte, får ingen hjälp och är för sjuk. Det rider FK på och dumpar över sin dåliga styrning till domstolarna. Idag är domstolarna överhopade med jobb just gällande Försäkringskasseärenden och de hinner inte med.
  Grindvakter i all sin ära men Wetterberg som är historiker kanske bör ta ett omprov i nutidshistoria, dvs socialförsäkringshistoriken och dess tillämpning inom Försäkringskassan hur illa det drabbar vanlige hederlige Svensson som får gå med mössan i hand till fattighuset och tigga (läs socialen) pengar till mat.
  Sannolikt har inte Wetterberg läst på ordentligt.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.