Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

 1. Anna Holmqvist
  Anna Holmqvist at | | Reply

  Hej!
  Tack för att ni finns, Solrosupproret!
  Jag har sjukersättning på 25 % och har fått 30 kronors ökning. Skattesatsen är densamma som 2021 dvs 30 %. Har vi med deltidsersättning inte rätt till skattesänkning eller kommer det att justeras tror du?
  Anna i Härnösand

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.