Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

2 kommentarer

  1. Björn Nilsson
    Björn Nilsson at | | Reply

    Väldigt bra, Carina ;)

  2. - Solrosuppropet - Axén upprepar sig - igen

    […] den 18 maj, 2012 av Lisbeth Lippe ForsbergI måndags, 14 maj, var Gunnar Axén tillsammans med Carina Wellton med i Radio Ett för att diskutera sjukförsäkringen, programledare var Cissi Wallin Nu har Axén […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.