Artikelförfattare

Har varit i FAS 3 och sett det från insidan. Har haft Nystartsjobb men tyvärr gick företaget i konkurs varför jag åter letar jobb med lykta och ljus. Främst inom detaljhandel och inom livs. Blev tillfrågad att skriva om FAS 3 på Solrosuppropet.se och sitter idag med som ledamot i föreningen. Vill passa på att Tacka för förtroendet.

5 kommentarer

 1. Inger Mårtensson
  Inger Mårtensson at | | Reply

  Juag ger inte ett jävla öre för FAS 3 ..sverige vet inte vad dom håller på med.sen vet dom inte hur måååånga som gråter på sina ställen dom är placerad på

  1. Mina Idifri
   Mina Idifri at | | Reply

   FAS 3 är fruktansvärt!!! hur kan Sverige som ändå har kommit långt ha såna förnedrande påhitt

  2. Inger Mårtensson
   Inger Mårtensson at | | Reply

   Ja det kan man undra…Så många som går under psykiskt för detta

 2. ingela johansson
  ingela johansson at | | Reply

  Det år många som mår psykiskt dåligt som är i Fas 3.om man ska arbeta som dom anställda även om det är arbetsuppgifter som dom anställda inte hinner med,eller
  annars själva inte utför ska man ändå ha skäligt betalt och inte behöva känna sig utnytjad.Om man höjer ersättningen till en skälig nivå kanske folk skulle se på detta med andra ögon,som det är nu så sänks ersättningen när du kommer in i Fas 3 .Detta är ju helt bakvänt,när man går ut och utför ett arbete då ska man självklart ha mer i plånboken annars känns det ju meningslöst och man orkar ju inte prestera någonting,man blir håglös och nått större intresse för det man gör finns inte.Jag kan lovar att ingen från dom bestämmande skulle själva vara kvar en dag i Fas 3.Hörde idag att det inte heter Fas 3 utan sysselsättningsplats.På 90-talet hade jag beredskapsjobb och då hade jag betalt som dom andra anställda,avtalsenlig lön.Det var bättre.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.