Skriven av

Ibland händer det att vi tar in en gästbloggare och ibland händer det också att författaren vill vara anonym. Det kan finnas flera orsaker till men vi i Solrosuppropet.se styrelse vet alla vem det är.

2 kommentarer

  1. Susanne Birksjö
    Susanne Birksjö at | | Reply

    Ja, det måste ges mer tyngd åt omställningsstöd, ett enklare fortbildning/utbildningssystem och olika typer av prakik m.m. som svarar upp till den kompetens som efterfrågas utan att människor för den skull ska underkastas ekonomismen.
    Det måste vara betydligt mer lönsamt för samhället att se till att ha ett gott humankapital. Civilkurage tycks i det närmaste vara utrotat eller åtminstone utrotningshotat.

  2. Sysselsättningsfasen kan aldrig bli samhällsansvar (CSR) | Mikael Persson

    […] rätt beklämmande när företag/organisationer som driver t.ex second hand butiker ser det som samhällsansvar att de sysselsätter människor från den som av regeringen kallas sysselsättningsfasen (fas 3). […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.