Artikelförfattare

Ibland händer det att vi tar in en gästbloggare och ibland händer det också att författaren vill vara anonym. Det kan finnas flera orsaker till men vi i Solrosuppropet.se styrelse vet alla vem det är.

2 kommentarer

 1. Varselvågen ökar i styrka och den moderatledda minoritetsregeringen tittar på. « BJÖRN ALVEBRAND

  […] Jag rekommenderar varmt mina läsare att ta del av Solrosupproret.se  och dess engagemang för nämnda grupper i samhället. Själv fick jag det stora förtroendet att medverka som gästbloggare vilket jag känner mig mycket hedrad av – för de av mina läsare som vill läsa den artikeln publiceras den här. […]

 2. Robert Hedberg
  Robert Hedberg at | | Reply

  När 450 dagar har gått i JOB, alltså när man går in i FAS3.
  Så har jag förstått att har om man INTE har en a-kassegrundad aktivitetsersättning, så blir man hänvisad till försörjningsstöd från dag 451.

  Stämmer detta, kanske vi ska lyfta fram detta och att väldigt många faktiskt lämnar JOB i detta läget och försvinner ur statistiken, eftersom de kommer jobba utan att få ett öre, pga reglerna för att kunna få försörjningsstöd.

  I så fall innebär detta att om du inte lyckas få jobb innan dag 450 och inte har rätt till ersättning, att samhället släpper dig för vind och våg och glömmer bort att du existerar.

  Rätta mig om jag har fel, men det är så här jag fattat läget och i så fall är verkligheten mycket värre än vad statistiken ger sken av.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.