Skriven av

Webbaserad, sjukpensionerad 70-talist från Norrköping. Kämpat med och mot Försäkringskassa och Arbetsförmedling och för ett rättvisare samhälle där individvärde inte är lika med prestation.

2 kommentarer

 1. M skyfflar långtidsarbetslösa till Samhall | Nemokrati

  […] Bloggar: Solrosupproret – När Fas 3 går före arbete, MM – Vi och dom 2013: ”För mig har det känts som ett straff”, annarkia – Kommer (S) att föra en socialdemokratisk politik?, Rasmus Lenefors – Korvgrillning was a bad idea, Leif Sjökvist – Prioriteringar, Nätverket för gemensam välfärd, Röda Malmö – Hela Skåne demonstrerar – vi vill inte spara mera, Kaj Raving i Nybro […]

 2. Roger
  Roger at | | Reply

  Tja, FAS III är väl ingången till Dantes Inferno Light kan jag nog intyga. Arroganta Arbetsförmedlare verkar det finnas flera av och Anordnarna är av varierande kvalité. Du får skaffa dig en Anordnare som är lite flexibel, det är mitt råd. Själv krävdes det att jag skulle söka Städ&Diskjobb, det var vad Mats JJ på AF Täby tyckte jag passade till. Hur han kom fram till det är en gåta för mitt CV ville han inte läsa.
  Jag löste problemet genom att utbilda mig till Taxichaffis på egen hand och har nu jobbat i den skojarbranschen i tio månader. Jag är också Akademiker, sysslat med Systemutveckling på FOI LInköping i 22 år.
  Men till AFs försvar måste jag ändå påpeka att det finns många arbetsförmedlare som tar sitt jobb på allvar och gör sitt bästa för sina klienter.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.