Skriven av

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

En kommentar

  1. Dr Lekman
    Dr Lekman at | | Reply

    Jag tror att man bör skärskåda “de nya moderaterna” på deras hemsida. Vad många med mig förstår, avvecklas social välfärd och sjukvård medan politiken utvidgas och “utvecklas” utan gränser. Nya myndigheter ser allt oftare dagens ljus, medan andra myndigheter döps om. Nya besättningar består ofta av politiker som sparkats snett uppåt. De har ofta moderata förtecken. Jag undrar var den sociala politiken slutar?
    Tyvärr har jag inget bra förslag, på förändring, mer än att en ordentlig och oberoende översyn behöver göras. Snarast!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.