Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

2 kommentarer

  1. Jessica Smaaland
    Jessica Smaaland at | | Reply

    Nu var jag förvisso inte där under Prince, och kanske var där för mycket folk, men man behövde för en gångs skull inte stå på rullstolsläktarn. Jag stod nedanför scenen på Regina Spektor t.ex. Dessutom köpte jag en helt vanlig biljett, via nätet, precis som vem som helst. Jag upplevde festivalen som en av de mest inkluderande jag varit på, och jag går på flera konserter per år.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.