Skriven av

3 kommentarer

  1. elisabeth
    elisabeth at | | Reply

    Eller är det så illa att de är rädda att försäkringskassan ska dra in deras sjukpenning eller sjukersättning? skriver Du

    Det kan med stort sannolikhet också vara det att Försäkringskassan inte beviljar en ansökan om sjukpening – jag menar FK handläggare behöver inte dra in något som han/hon inte beviljades alls. Jag kan tänka mig att det är vid flera tillfälle som “enskidla handläggare” på Försäkringkassan skaffar sig uppgifter om oss genom att läsa Era kommentarer. Vidrigt tycker jag med sådant är livet.
    Anars tycker jag om det jag har läst – vist är det så att många av oss som vågar säga emot handläggarens vidrigheten gör det ända rätta man kan göra – men som Ni oxå skriver – det kostar oss minst sagt dubbelt så mycket som det skulle kosta en helt frisk människa – fint att Ni finns

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.