Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

5 kommentarer

 1. Monica
  Monica at | | Reply

  Jag har börjat svara de som kommer med dumma kommentarer

  Jag må ha en sjuk kropp men rätt frisk huvud

  Tyvärr verkar du ha drabbats av det motsatta och för dig är det ju lättare att dölja det på ditt arbete kanske än det är för mig.

  Med funktionshinder i vardagen och jag är glad att jag ändå med mitt funktions hinder HAR kunnat arbeta i 35 år av mitt liv.

  Ofta blir de tysta eller det har till och med hänt att de bett om ursäkt.

  1. Jurist från Resurs-nätverket
   Jurist från Resurs-nätverket at | | Reply

   Kommentarer som typ “grattis era latmaskar” kommer från lågpannade rasister som är skatteplanerare, skattesmitare, nolltaxerare och ofta grova skattebrottslingar. Är det fler fördomar vi ska spräcka?

   Ni som är drabbade av Arrogansens dårskap ska inte ta åt er av dessa politiska clowner.

 2. Stefan Thimen
  Stefan Thimen at | | Reply

  hej hopp , det många glömmer ja inte tänker på, är att många som är sjuka vill tillbaka och jobba men en del kommer antagligen aldrig tillbaka på grund av sjukdom skador ja med mera . och får man rätt hjälp så kommer många till baka . jag själv gått in i väggen dåliga blodvärden opererade mig ja bara för någon dag sedan men ja klättrar på väggarna vill så gärna men ja går inte ,
  med stress var det en som sa till mej och lite att tänka på : tro inte att du ska komma tillbaka till det du var ! för det var ju det som gjorde att du blev sjuk !
  och ja ligger mycket i det , det man måste är att se framåt se vad kan jag göra nu, kan jag göra något annat och så vidare , kan säga det finns folk som verkligen kan allt om utmattningssyndrom alla steg och många av dom har själva varit eller har det . och ja dom har kunskap utöver det vanliga när det gäller det, tror det skulle va bra att få tag i den kunskapen och även utbilda läkare inom området , och ja förövrigt så tycker jag ni gör ett super bra jobb :-)

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.