Skriven av

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

En kommentar

  1. Tobias
    Tobias at | | Reply

    Det som är lite “roligt” är ju att fk inte följer praxis, prejudikat eller domar från högsta förvaltningsrätten som går emot myndigheten. Men när man får domar med sig, så blir det annat ljud i källan.

    Så skall fk få någon trovärdighet så borde alla domar, prejudikat och praxis också följas. Även dom som inte passar försäkringskassan.

    Eller hur?

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.