Skriven av

Personlig erfarenhet av att bli nollklassad då fk ansåg mig vara "frisk" och af ansåg att jag inte kan stå till arbetsmarknadens förfogande. Tillslut beviljad sjukersättning efter flera års sjukskrivning och ihärdiga försök att närma mig arbete genom arbetsträning. Engagerad o envist kämpande med mig själv och mot myndigheter o sjukvård. För innerst inne vet jag att jag också är värd ett vettigt liv - liksom alla andra drabbade av sjukförsäkringens förbannelse...

En kommentar

 1. M Lindell
  M Lindell at | | Reply

  Det där hände i mars. Så när Julia K från SD menar att “regeringen behöver ändra direktivet till försäkringskassan, bedömningarna ska inte vara så hårda som nu.” så ska man veta att regeringen efter detta sades, igen har tydliggjort direktivet.

  Det där 9,0-målet skrevs i ett direktiv på Strandhälls tid, och det ändrades/togs bort också under hennes tid som minister. Direktivet har alltså genomgått flertalet ändringar sedan dess. Ändå vill SD inte släppa att allt är direktivet=såssarnas fel …

  Vilket börjar bli rena larvet.

  Hade det varit direktivets fel så hade FK alltså rättats till nu. Men allt tyder på att FK fortfarande använder sina snåla vägvisaranvisningar och direktivet är så överspelat som det bara kan vara.

  Här märks att SD hellre är sossefientliga än de egentligen vill ändra i sjukförsäkringslagen, tycker jag. ANnars hade även SD försökt att arbeta bort grunden för hela felet med dagens FK – det vill säga att ändra sjukförsäkringslagen med rehabkedjan. *åsikt*

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.