Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

3 kommentarer

 1. - Solrosuppropet - Fölsters bristande verklighetsförankring

  […] Kontakt ← Hur utanför kan man bli? […]

 2. Iréne Karlsson Sjöström
  Iréne Karlsson Sjöström at | | Reply

  Bland dessa 140.000 finns både utförsäkrade och arbetslösa är min gissning. Man kan ingenstans hitta uppgifter på hur många som lämnar FAS 3 är människor som inte får en krona för att delta i åtgärden, detta på grund av att de inte tillhör a-kassan och har en partner som har arbete och därmed anses kunna försörja denne. Försörjningsstöd utgår inte till dessa. För att uppbära försörjningsstöd i den situationen nödgas du skilja dig, sälja allt du äger och har, leva upp pengarna… därefter KANSKE du kan få försörjningsstöd. Som motprestation krävs då oftast att man deltar i åtgärden FAS 3. Sverige 2012.

 3. Klas
  Klas at | | Reply

  Utanförskap är ett dumt ord som Alliansen hittat på, ingen vet vad definitionen egentligen är (efter som det är ett politiskt hittepåord), så använd inte det, vi är fattiga och arbetslösa eller fattiga och sjuka.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.