Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Susanne Birksjö
    Susanne Birksjö at | | Reply

    Ja, det kändes bra!
    Och vi människor fungerar ju ofta så att även om vi flyktigt passerar något, så får vi med oss något litet frö i vinden. Så ett och annats solrosfrö är nog sått.

  2. - Solrosuppropet - Jag låter mig inte luras

    […] anledning av Solrosuppropets manifestation lördagen den 25 augusti i Norrköping. Norrköping har passerat 131 450 i antal invånare. Skulle det betyda att 131 400 människor är […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.