Artikelförfattare

Ibland tar vi in gästbloggare på Solrosuppropet.se och då syns författaren som just "Gästbloggare" i inläggen. Givetvis skrivs inläggen under med korrekt författarnamn och kanske en liten presentation.

2 kommentarer

  1. Susanne Birksjö
    Susanne Birksjö at | | Reply

    Ja, det måste ges mer tyngd åt omställningsstöd, ett enklare fortbildning/utbildningssystem och olika typer av prakik m.m. som svarar upp till den kompetens som efterfrågas utan att människor för den skull ska underkastas ekonomismen.
    Det måste vara betydligt mer lönsamt för samhället att se till att ha ett gott humankapital. Civilkurage tycks i det närmaste vara utrotat eller åtminstone utrotningshotat.

  2. Sysselsättningsfasen kan aldrig bli samhällsansvar (CSR) | Mikael Persson

    […] rätt beklämmande när företag/organisationer som driver t.ex second hand butiker ser det som samhällsansvar att de sysselsätter människor från den som av regeringen kallas sysselsättningsfasen (fas 3). […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.