Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Tobias
    Tobias at | | Reply

    Herr Björklund borde få smaka sin egen medicin som han ordinerar andra och se vad han tycker om den.

    Politiker skall inte få sitta i mer än max 8 år och sedan måste dom ut i verkliga livet som dom endast provat på vid sin praktik i 3 månader. Sedan skulle ingen politiker få behålla några trygghetsvillkor när dom sparkas ut från riksdagen/riksdagshuset för 15 år i den stora världen.

  2. Del 3: Så ställer sig partierna i frågan om sjukförsäkringen

    […] Här kan du läsa om Liberalernas dag i Almedalen. Lisbeth Lippe Forsberg skriver bland annat följande på Solrosuppropets hemsida: […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.