Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Tobias
  Tobias at | | Reply

  Inte ett ord om att när den sjuke eller arbetsskadade uppfyller villkoren för sin rätt till försäkringen. Bara skylla på myndigheter och verk. Rundgång igen och ingen hjälp till sjuka eller skadade människor.

  När får i en arbetsskadeförsäkring som man kan lita på?
  När får skadade och sjuka rätt till en jurist eller advokat?

  För någon riktig rättssäkerhet eller rättstrygghet har inte dessa försäkringar eller villkoren i arbetsskadeförsäkringen. Det saknas mycket mer.

 2. Del 3: Så ställer sig partierna i frågan om sjukförsäkringen

  […] Här kan du läsa om Socialdemokraternas dag i Almedalen i år. Solrosuppropet försöker under Almedalsveckan ta reda på var partierna står i frågan. I blogginlägget står ”tyvärr så är vi nog lika dåliga som Alliansen på att styra innehållet i debatten på S.s dag. Men en del finns att hitta. först råkar vi på Olle Thorell. Han är inte särskilt ansvarig för frågor om sjukförsäkringen men är rent allmänpolitiskt kunnig och insatt.” I en öppen frågestund på Facebook svarar Olle Thorell på frågor från Solrosuppropet om vad som hade kunnat lösa bristerna i sjukförsäkringen. Han svarar ”förbättrad samverkan mellan försäkringskassan, sjukvården och arbetsförmedlingen”. […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.