Tankar i december. Dagen efter.

Juldagen brukar kännas som julens första riktigt lediga dag. Man äter på det som blev kvar från julaftonen och en dag till funkar ju. Sedan står man där med matrester som helt plötsligt inte alls är goda eller passar ihop med varandra. Det är då de där tipsen om vad man kan göra med dem dyker upp. Tidningarna tipsar om “De tio bästa recepten”.

Återigen tänker jag att det kan faktiskt vara lite roande när människor med god ekonomi för några dagar kämpar med det som många av oss gör dagligen, tar vara på allt som går.
Hur gör du? Har du särskilda sätt att använda resterna från julen på? Eller köpte du inte mera än det gick åt?
Här borde ju vi sitta på en massa kunskap som vi kan dela med oss av.
Tips från mig:frys in det som går och ät någon annan gång!

Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.