Artikelförfattare

Lisbeth Lippe Forsberg

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Susanne Birksjö
    Susanne Birksjö at | | Reply

    Ja, det finns många sätt att höja sig själv och nyttja makt. Ett av sätten är just att sätta sig på människor och hävda att “stackarna” är “mindre vetande”, för att de framför kritik och/eller visar på fakta ur en oönskad vinkel.
    Varför säga, reformerad sjukförsäkring när det borde heta deformerad sjuk försäkring?!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.