Skriven av

Har varit i FAS 3 och sett det från insidan. Har haft Nystartsjobb men tyvärr gick företaget i konkurs varför jag åter letar jobb med lykta och ljus. Främst inom detaljhandel och inom livs. Blev tillfrågad att skriva om FAS 3 på Solrosuppropet.se och sitter idag med som ledamot i föreningen. Vill passa på att Tacka för förtroendet.

9 kommentarer

 1. Inger Mårtensson
  Inger Mårtensson at | | Reply

  Ja detta med fas 3 är ett rent HELVETE. Har varit där i 5 år..Sen fick man möjlighet att bli anställd till 70 % och då såg verkligheten ut på ett annat sätt.Då kände man att man va nånting i allafall. Men nu är ju den tiden förbi igen.Blev bara anställd i 1 år i taget så nu har ett år gått och jag är tillbaka..så nu är luften ur mig igen..Människovärdet sjunker man orkar inget så idag är jag heeelt bedrövad..VEM FAN VILL HA en kärring på 50 år när det finns slaveri i sverige..Nä Jag undrar FORTFARANDE när i H-Vete ska sverige vakna och fatta vad dom gör med oss individer..Är vi inte nånting värda..Jag har tappat tron på arbetsförmedlingen..Idag sitter jag bara utan inkomst och *arbetslös* alltså inte ens orkat tagit mig dit för man har varit där så många gånger och blivit lovad såå mycket..men den tron är borta..Men mååånga tårar finns det ska alla veta..URSH FY OCH SKIT till fas 3..Tack för mig.

 2. Hemligt dokument över Fas 3 anordnare på vift

  […] En hemliga och intern lista på företag och föreningar som erbjuder sysselsättning i Göteborgsområdet för personer som ingår i Fas 3 eller som regeringen numera hellre vill kalla åtgärden sysselsättningsfasen, är på vift på nätet får vi reda på genom Solrosuppropet. […]

 3. Lisa Nilsson
  Lisa Nilsson at | | Reply

  Känns lite som tyskarnas "arbetsläger" under andra världskriget. Världen visste inte riktigt vad det var förrens portarna in till de öppnades, och världen chockades. Detta hade också hållits hemligt. Vad döljer sig bakom många FAS3 platser, hur illa far sjuka människor som blir placerade där? Hur många dör p.g.a sin sjukdom i FAS3? Jag tror inte vi vet en tiondel än.

  1. Inger Mårtensson
   Inger Mårtensson at | | Reply

   Precis dessa ord sa jag till arbetsförmedlingen…Och svaret jag fick va bara stora ögon och en undrande blick. Så här sa jag – Har ni koll på era fas 3 placeringar ? Har ni gjort stickprov på deras arbetsplatser ? Vet ni HUR MÅNGA vi är som gråter varje dag på sin arbetsplats * och kan ej gå därifrån * utan man måste va under dessa klor annars får man ju inget.
   Sen svara dom nej vi har ej gjort det men vi ska börja… REDAN svara jag då. Dags att vakna vill jag påstå..NÅN MÅSTE göra nått för att sverge ska vakna…Jag tänker inte knäckas av detta.. slaveri… är fattig men kommer att li fattigare över detta…Men jag hoppas min BOK som jag ska skriva kommer att bringa lite inkomst. Slutcitat från arbetsförmedlingen Inger du gör dig själv till ett offer… Jamen visst det stärkte ju ännu mer mitt självförtroende.. Snacka om att detta kan knäcka vilken som helst… Idag sitter jag bara hemma sover knappt… Stickar,stickar gråter gråter sen stickar jag lite till * kallar terapi * över all bedrövelse. För att kunna tänka på annat.

 4. Inger Mårtensson
  Inger Mårtensson at | | Reply

  Uppdatering av mitt förra inlägg:Jag har bestämt mig nu..JAG SKA SKRIVA EN BOK !
  Sen förra inlägget har jag skapat omslag och titel och baksida på boken.Det kommer att bli en grymt stark bok om känslor, från liten till dagsläget. Det kommer att bli MITT LIVSVERK……. Jag lovar.Jag ska försöka få den klar innan denna måna är slut..så håll ögonen öppna inför denna.. Jag är till 99 % säker att den kommer att tryckas.

  1. Annalotta Lindquist
   Annalotta Lindquist at | | Reply

   lycka till !!!

  2. Inger Mårtensson
   Inger Mårtensson at | | Reply

   Tackar Annalotta Lindquist

 5. robert
  robert at | | Reply

  Enligt konkerrensverket är det olagligt att konkurrera oskäligt men det är diffust då de inte kunde svar hur…npgon måste ju anmäla någon myndighet som ansvarar för en dålig hantering och policy när det drabbar så många idag.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.