Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

En kommentar

 1. fåttnog
  fåttnog at | | Reply

  Skattkistan är i grund och botten allas våra pensionspengar och ingenting annat alldeles oavsett varifrån pengarna kommit ifrån. Det är otroligt viktigt att aldrig glömma den lilla omständigheten!

  Skall jag ha hyfsad ton mot parasitjävlarna (läs: politikerna) som ser till sitt eget och sedan äter upp våra pensionspengar till den milda grad att när vi själva får ta del av dem så måste vi äta varje potatis 3 ggr för att överleva.

  Är det fel i huvudet på er?

  /Jag

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.