Dags för årsmöte

Idag håller Föreningen Solrosuppropet.se, som driver denna sida, sitt första årsmöte. Då inga medlemmar anmält att de kommer håller vi mötet på Skype och inte, som tidigare meddelats, här och i mejl till medlemmarna, i Norrköping. Nästa år hoppas vi på ett ökat medlemsantal och att ni vill vara med och forma verksamheten. Protokoll och verksamhetsberättelse kommer mejlas ut till medlemmarna och en sammanfattning av besluten på årsmötet kommer nästa vecka i artikelform här på solrossidan. Trevlig helg!

 

Artikelförfattare

Ordförande i Solrosuppropet.se. Sjuk i bl.a. kronisk, neurologisk sjukdom sen -98. Tidigare motorcykelmekaniker och konditor. Jobbat i egen firma med föreläsningar/admin så mycket som hälsan tillåtit mellan -06 och -11. Permanent sjukersättning från -12. Kämpar för att alla ska ha inkomster det går att leva på.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.