Skriven av

En kommentar

  1. Susanne Birksjö
    Susanne Birksjö at | | Reply

    TACK!
    Det har för mig varit en stor utmaning och jag önskar verkligen att jag inte formulerat mig så att någon tagit illa upp av min “tolkning”. Då jag skulle skriva kände jag en enorm respekt för varje enskild människa. Jag gick in för att se människan och helheten med fotografiet kopplat till den verklighet vi finns i. Uppgiften var för mig både mycket allvarlig, seriös och lekfull. Under vägens gång har jag tagit reda på mer om fakta kring diagnoser och andra saker som jag känt varit av vikt att ta upp. Så det har varit lärorikt för mig. Nu är min uppriktiga vilja att det ordnat sig på bästa möjliga sätt för er som stått modeller!

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.