Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

  1. Anders Karlsson
    Anders Karlsson at | | Reply

    Kapitalisternas syn på oss vanliga människor blir bara värre och värre för var dag som går. politiker av i dag ser till att vi åter hamnar i 1800 talet och att arbetaren inte har något värde alls. Vi ska bara jobba och slita till slavlöner och inte ha något som helst skyddsnät. Och helst ska vi jobba tills vi dör på arbetsgolvet. Och detta till slavlöner! Sjukvården ska spara pengar! Men vad håller dom på med. Sjukvård ska inte budgeteras för den ska få kosta pengar. Tillika Sjukförsäkringen, arbetslöshets försäkringen och social försäkringen, dessa är försäkringar och betalas av gemene man i form av en försäkringspremie. Inte en förbannade krona tas ut av skattepengar för att betala ut dessa försäkringar. Så gott folk ni är grundlurade och totalt blåsta. Er inbetalda premie har gått till att sänka skatten för de som arbetar. (vilka är lika blåsta eftersom deras premier är också förskingrade).

  2. De marknadsliberala såpbubblorna spricker en efter en… | LO Bloggen

    […] Akinder, SR P1 Studio Ett, Conny Forsström, Martin Moberg, Sodton, Lena Mellin, Peter Högberg, Lisbeth Lippe Forsberg, Alliansfritt Sverige, Olle Ludvigsson, Anne Skånér, Annarkia, SvD, Olov Abrahamsson, Ali Esbati, […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.