Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. glans
  glans at | | Reply

  mer än 8.000 utförsäkrade i Skåne – flera kommer det att bli – Försäkringskassan i min län är enorm duktiga att använda alla verktyg myndigheten hade fått lov att använda. Rent teoretisk kan vass handläggare avlså varje en ansökan om sjukpening, sjukersättning och dessutom när som helst sätta ner min SGI – klart att jag kan begära omprövning, till och med överklaga vidare till förvaltingsdomstolen – hur mycket hjälper det – det är just dessa siffror som talar sitt språk – och det är abslut sant:
  bakom varje siffra finns en människa
  levande en dessutom.

 2. Free and thinking » Liten betraktelse med 2 dagar kvar för regeringen Reinfeldt - IDG.se - Störst på it-nyheter

  […] den där opinionsundersökningen utan även på vad exempelvis fattigdomslinjen och några av dess konsekvenser får för effekter på människors vilja att lägga sin röst på vissa […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.