Skriven av

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Christer Pilblad
  Christer Pilblad at | | Reply

  “Det viktigaste för att folk inte ska behöva utnyttja sin försäkring måste ju vara att i största möjliga mån hålla dem friska?
  Titta på varför folk blir sjuka, titta på vilka ställen som gör folk sjuka, identifiera yrken och professioner. Leta sedan reda på ställen inom samma områden där folk håller sig friska och se vad som skiljer dessa ställen åt vad gäller organisation, arbetsmiljö, anställningsformer och så vidare.” …står det.

  Vad som inte nämns men borde nämnas i detta sammanhang är att alliansregeringen 2007 lade ner Arbetslivsinstitutet vilka var de som hade ansvaret för denna forskning. I stället villa man att denna forskning skulle ske vid högskolor och universitet, men inga pengar sköts till för detta ändamål…

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Arbetslivsinstitutet

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.