Artikelförfattare

Lisbeth Lippe Forsberg

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

En kommentar

  1. Carina Johansson
    Carina Johansson at | | Reply

    Jag en av dom utförsäkrade utan sjukpenning sen 5 dec 2017 visste inget hade ej fått brev i tid. Här läkarintyg till 2018 sista Januari har blivit felbehandlad anser jag. Mår skit i utan inkomst sen 5dec.Håller på att överklaga detta ej okej hur dom behandlar oss sjuka varit sjukskriven sen 2011 nu kastas man ut som en soppåse med ont i leder,psykiskt mående ,deprition orkar inte snart.En utan inkomst å utkastad

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera