Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

2 kommentarer

 1. Carina Johansson
  Carina Johansson at | | Reply

  Jag en av dom utförsäkrade utan sjukpenning sen 5 dec 2017 visste inget hade ej fått brev i tid. Här läkarintyg till 2018 sista Januari har blivit felbehandlad anser jag. Mår skit i utan inkomst sen 5dec.Håller på att överklaga detta ej okej hur dom behandlar oss sjuka varit sjukskriven sen 2011 nu kastas man ut som en soppåse med ont i leder,psykiskt mående ,deprition orkar inte snart.En utan inkomst å utkastad

 2. Tobias
  Tobias at | | Reply

  det är ju kul med regleringsbrev, men det är ingen lag. Detta är endast en rökridå från politiskt håll för att kunna legitimera jakten på arbetsskadade och sjuka människor.

  Jag är så pass till åren kommen att jag minns hur det var på 90-talet. Då var självmord ett yttersta rop på hjälp. Kommer detta också att leda till människors för tidiga död?

  Tyvärr, jag har inte tillit till politiska dogmer när dessa inte ens kan ge tillräckligt skydd i arbetsskadeförsäkringen.
  Jag saknar en rättssäkerhet och rättstrygghet där en myndighet eller ett verk inte kan göra vad den vill med skadade och sjuka människor. man skall inte jaga människor när man har betalat sina försäkringar och skatt.

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.