Artikelförfattare

Utförsäkrad, fattiggjord och uppretad. Efter steloperation av rygg arbetstränande jag och försökte med alla medel ta mig tillbaka till egen försörjning. Har nu hel sjukersättning. Jag vill se en upprustning av de nedmonterade trygghetssystemen. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Foto: John Ash

4 kommentarer

 1. Emma
  Emma at | | Reply

  Jag ska börja min tredje runda på fas 3 snart denna gång tänker jag inte ens protestera eller med på något dom föreslår aldrig att dom dödar den lilla skjälvkänsla jag har kvar första gången i fas 3 blev jag helt knäckt ,jag gjorde allt dom sa men inget klarade jag enligt coachen .
  Jag slutade söka jobb efter dom kurserna ,praktiken bestod av att sy en kudde och renovera möbler som inte ens var slitna 3 tim restid åt , 8 timmar arbetsdag med stämpelklocka .
  fick betala lunch och kaffe , busskort och barnvakt då praktiken bara var en vecka en morgon kom jag försent, fick avdrag på försörjningsstödet .
  Arbetsträningen var på höstlovet en vecka storstädning på en skola och om jag skötte mig skulle jag få jobb så jag slet som ett djur .
  För jag ville ju så gärna jobba ,skratta med arbetskamrater , betala skatt, komma hem och prata om dagen som varit .
  Jag trodde verkligen på detta fas3 därför sjönk jag djupt när jag misslyckades med att få jobb efter att gått alla bluff kurser och blev utskriven av af .
  Det var 2011 .
  2013 kom jag in i fas 3 igen denna gången obstinat och efter första dagen blev jag utslängd och ordnade en skjälv en månad praktik hos en vän .
  När månaden var slut så blev jag utskriven igen från af och fick inte praktisera mer.
  Om 2 månader är jag i fas 3 För tredje gången så visst skapas jobb alla 5 coacher jag har sysselsatt och arbetsförmedlarna har jag tappat räkningen på dom kommer och går .

 2. En ny vecka – ett nytt liv! | En mångsidig historia

  […] Är jag oduglig enligt Annie Lööf? […]

 3. Så här ser de utförsäkringsskadade ut! – Solrosuppropet.se

  […] bli utförsäkrad ger inget speciellt utseende, man får ingen stämpel i pannan typ den ”oduglighetsstämpel” Annie Lööf pratade om. Men man blir skadad. Ingen går igenom en utförsäkring utan att det lämnar spår. […]

 4. En ny vecka – ett nytt liv! | En mångsidig historia -

  […] Är jag oduglig enligt Annie Lööf? […]

Ha hyfsad ton och sunt förnuft när du kommenterar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.